Copterline aloittaa lennot Helsingin ja Tallinnan välillä syyskuussa

Helikopteriyhtiö Copterline aloittaa reittiliikenteen Helsingin ja Tallinnan välillä syyskuun alussa viidellä päivittäisellä edestakaisella lentovuorolla.

Reitin 13-paikkainen bisnesluokan Agusta Westland –helikopteri saapui eilen Copterlinen Hernesaaren uuteen terminaaliin suoraan Belgian tehtaalta. Kopteri vieraili Tallinnassa illalla ja vietti yön uudessa huoltohallissa Helsingin niemen kärjessä.

– Lentoaika on vain 18 minuuttia keskustasta keskustaan. Kotoisassa terminaalissa sisään kirjoittautuminen hoituu parissa minuutissa ilman jonotusta. Tarjoamme liikematkustajalle viiden tunnin päivittäisen matka-ajan säästön, kiteyttää yhtiön toinen pääomistaja, myös kokenut helikopteripilotti Martin Berner.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa