Duudsonit opastavat jekuttelun saloihin uudessa kirjassaan

Mikä on Velmukelmu? Millaista jälkeä syntyy Ketsuppipesussa? Hammastahnakeksit – uhka vai mahdollisuus? Rakkaalla jekulla on monta nimeä, mutta kaikkia jekkuja yhdistää tasan yksi asia: Duudsonit osaavat ne kaikki!

Jani Niipolan toimittamaan Duudsonit – Jekkukirjaan on koottu Duudsonien parhaat jekut. Jekkukirja paljastaa myös herrojen omia kokemuksia källien toteuttamisesta.

Urakkaa riittää, sillä Duudsoneilla on jekkuja enemmän kuin Jukalla mustelmia. Osa kepposista vaatii tarkkaa valmistelua, osa syntyy helposti vaikkapa Duudsonit Amerikassa -ohjelman mainoskatkon aikana. Jekkujen vaikeusaste vaihtelee yhden ja viiden välillä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa