Facebookin varoitus väärä, Nestlén lastenruoassa ei ole lasia

Facebookissa leviää viesti, jossa pyydetään palauttamaan vuonna 2012 vanhenevat Banana-lastenruoat. Varoituksessa väitetään, että ruoat saattavat sisältää lasia.

Varoitusviesti ei ole totta, sillä Nestlén valikoimasta ei löydy Banana-nimisiä lastenruokia.

KIIREELLINEN! Kaikille vanhemmille .. Nestle pyytää kaikkia palauttamaan kaikki BANANA lastenruuat jotka päättyy vuonna 2012, koska ne saattavat sisältää lasia. Kopioi ja liitä. kaikkien lasten turvallisuuden vuoksi. Viivakoodi 761303308979

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa