Finnair vie Angry Birdsit Singaporeen, hae mukaan lennolle

Finnair lennättää suomalaisen Rovion maailmanmaineeseen nousseet Angry Birds -linnut Singaporeen 20.9. Lennon aikana kilpaillaan kymmenen kilometrin korkeudessa Angry Birds Asian Challenge -mestaruudesta.

Lennolle pääsee mukaan perustelemalla 12.9. mennessä, miksi kuuluu Angry Birdsin vannoutuneimpiin faneihin. Viisi eniten suosiota saanutta fania ja 2-3 tuomariston suosikkia palkitaan lentolipuilla Singaporeen.

– Tämä siipien yhteenliittäminen on yksi esimerkki Finnairin luovasta ja raikkaasta toimintatavasta. Finnair on merkittävä peluri Aasian ja Euroopan välisessä liikenteessä, ja tavoitteemme on kaksinkertaistaa Aasian-lentojen määrä 140 viikkolentoon vuoteen 2020 mennessä. On upeaa olla mukana viemässä suomalaista innovatiivisuutta Aasiaan, kertoo Finnairin globaalista markkinoinnista vastaava johtaja Jarkko Konttinen.

Lennon aikana matkustajat voivat osallistua kilpailuun matkustajille jaettavilla erityisesti tähän kisaan ohjelmoiduilla pelikoneilla. Kymmenen tuhannen metrin korkeudessa pelattavan kilpailun voittaja saa Angry Birds Asian Challenge -ilmaherruustittelin.

– Vaikka Angry Birdsit ovat jo lentäneet lähes kaikkialle maailmaan, Singaporen matka tulee olemaan lintujen pisin yhtäjaksoinen lento tähän mennessä. Angry Birds -peliä on ladattu eri alustoille yli 350 miljoonaa kertaa, ja olemme iloisia voidessamme tuoda yhä uusia Angry Birds -pelejä ja -kokemuksia kasvaville fanijoukoille, kertoo Rovion Mighty Eagle- ja markkinointijohtaja Peter Vesterbacka.

Lennolla mukana on myös ihka elävä Angry Bird. Lennolta twiitataan pelin tuoksinassa kaatuneista possuista ja siipien havinasta. Tapahtumia voi seurata reaaliajassa osoitteessa www.finnair.com/angrybirds.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa