Häiriköinti ajaa perhepäiväkodin evakkoon

Ilkka uutisoi, että Peräseinäjoella toimiva ryhmäperhepäiväkoti Pikkumetsä joutuu muuttamaan karkuun häiriköintiä. Päiväkodin ympäristössä on esiintynyt rauhattomuutta, joka uhkaa päiväkodin lasten ja henkilökunnan turvallisuutta.

Lasten vanhemmat ovat olleet yhteydessä jopa sosiaali- ja terveysministeriöön. Kaupungin varhaiskasvatuksen johto on hätäkokouksessaan päättänyt siirtää lapset ja hoitajat välittömästi päiväkoti Onnimannin yläkertaan.

– Päiväkoti siis pakenee, mutta ongelmat jäävät alueelle. Jotenkin tuntuu oudolta, että päiväkodin on muutettava eikä häiriköiden, vanhemmat huokaavat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa