HK Sininen Lenkki on 19.8. vietettävän Kansallisen Lenkkipäivän sankari

Kansallista Lenkkipäivää vietetään perinteen mukaan elokuun kolmantena perjantaina eli tänään. Suomen ylivoimaisesti suosituin lenkkimakkara HK Sininen Lenkki® täyttää silloin 48 vuotta.

Kestosuosikin asema perustuu hyvän maun lisäksi tuotteen monikäyttöisyyteen. Monipuolisena ruokamakkarana se soveltuu niin kuumana kuin kylmänäkin nautittavaksi sekä mm. kastikkeisiin, keittoihin ja leivän päälle.

HK Ruokatalon valikoimissa ovat tällä hetkellä HK Sininen Lenkki®, HK Iso Sininen Lenkki®, HK Sininen® lenkkiviipale, HK Sininen Lenkki® Juusto, HK Sininen Lenkki® Kevyt, HK Sininen® Grillimakkara ja HK Sininen® tankomakkara.

Lisäksi syksyllä 2011 ”Sinisen” ystäviä ilahduttaa uuniuutuus HK Sininen uunimakkara juustolla. Kahdessa suorassa kuorettomassa uunimakkarassa on valmiina viilto, joka avautuu lämmityksen aikana ja täyttyy makkarassa olevalla juustolla. 310 gramman tuote on pakattu suojakaasurasiaan.

Maistele & muistele –kampanja netissä

Kahden vuoden kuluttua HK Sininen Lenkki täyttää pyöreät 50 vuotta. Juhlavuoteen 2013 asti on käynnissä Maistele & muistele -kampanja, jossa kerätään suomalaisten Siniseen Lenkkiin liittyviä muistoja ja ruokaohjeita. Nettisivulle www.sininen.fi onkin jo tallennettu runsaasti hauskoja ja nostalgisia pikku tarinoita sekä kekseliäitä reseptejä, joista jokainen voi käydä poimimassa suosikkinsa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa