Itellan uudet työvaatteet valmistetaan Virossa

Itella Oyj on tehnyt sopimuksen kotimaisen Image Wear Oy:n kanssa Itellan työ- ja suojavaatteiden toimittamisesta. Hyvältä kuulostavassa sopimuksessa on iso mutta, Image Wear valmistuttaa vaatteet Virossa.

Vaatetoimittajan valinnassa Itella on halunnut varmistaa vaatteiden valmistuksen eettisyyden. Työvaatetoimittajan valinnan ratkaisi paitsi vaatteiden toimitusaika, myös laatu ja valmistuspaikka. Kotimaisen työntukeminen ei siis merkitse mitään.

Peräti 20 000 Itellan palveluksessa työskentelevää henkilöä käyttää päivittäisissä työtehtävissään työasua. Työasu on käytössä Itellan asiakaspalvelutehtävissä työskentelevillä henkilöillä: postinjakelu-, myymälä-, varastopalvelu- ja kuljetushenkilöstöllä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa