Juoksuluvan saanut Stubb: Teki mieli ölähdellä

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb sai kovaa kritiikkiä historiantutkija Juhani Suomen uutuuskirjassa. Suomi kuvaili, että Stubbin toiminta “toi mieleen kevätlaitumelle päästetyn vasikan ölähdykset”.

Stubb laittoi asian vitsiksi blogissaan torstaina iloitessaan lääkärin antamaa juoksulupaa. Stubbilla oli rasitusmurtuma, mutta se on nyt luutunut.

– Aloitin varovasti, minuutti juoksua ja minuutti kävelyä. Yhteensä 30 minuutin lenkki. Olin niin iloinen, että teki mieli ölähdellä kuin vasikka kevätlaitumella. Ja niin teinkin. Onneksi ei ollut ketään kuuloetäisyydellä…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa