Kokoomuksen kansanedustaja syyttää Kataista kansan harhaanjohtamisesta

Keskisuomalaisen mukaan kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti syyttää pääministeri Jyrki Kataista ja valtiovarainministeri Jutta Urpilaista kansan harhaanjohtamisesta.

Lehden mukaan Katainen ja Urpilainen ovat antaneet harhaanjohtavia tietoja Suomen takausosuudelleen saamista vakuuksista Kreikan apupaketissa.

– Vakuudet olivat Suomen ehdoton vaatimus, mutta niistä saatiin kokouksessa vain pöytäkirjamerkintä, että asiassa menetellään tarkoituksenmukaisella tavalla. Politiikassa joudutaan tekemään kompromisseja, mutta jos tämä oli ehdoton vaatimus ja sanotaan, että se täyttyy, niin se ei ole totta, hän sanoo Keskisuomalaisessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa