Koulun leikkitelineet tuhottiin moottorisahalla, kaksi nuorta jäi kiinni

Pieksämäellä Maaselän koulun pihalla keskiviikkona 3. elokuuta 16- ja 17 -vuotiaat pojat sahasivat poikki moottorisahalla leikkitelineitä, keinua ja puita. Tekoon käytetty moottorisaha oli anastettu aiemmin Naarajärveltä.

Poliisi on selvittänyt vahingonteon ja pojat joutuvat rangaistusseuraamuksen lisäksi korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Pieksämäellä on sattunut vuoden aikana useita vastaavan kaltaisia vahingontekoja, joissa kohteena ovat olleet ns. yleiset tilat ja kiinteistöt. Tekijöinä ovat olleet yläaste-ikäisiä tyttöjä ja poikia.

Poliisi kehottaa vanhempia seuraamaan lapsiensa tekemisiä. Monesti juuri vanhemmat joutuvat korvaamaan vahingot.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa