Moottoripyöräilijä kuoli rajussa törmäyksessä

Espoossa tänään noin klo 17.30 aikaan Pitkäjärventietä Pähkinärinteen suuntaan ajanut moottoripyöräilijä törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleeseen kuorma-autoon.

Moottoripyörää kuljettanut keski-ikäinen mieshenkilö menehtyi törmäyksessä ja kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut.

Risteys on liikennevalo-ohjattu ja poliisi selvittää tarkemmin onnettomuuden syytä. Alkoholilla ei kuitenkaan epäillä olevan osuutta tapahtumiin. Paikalla oli useita poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä, sekä mediheli.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa