Nuoret kävivät linja-auton kuljettajan kurkkuun kiinni

Helsingin Herttoniemessä Kettutiellä eilen klo 23.20 7-8 nuorta miestä yritti nousta linjan 81 linja-autoon olutta juoden ja tupakkaa polttaen. Kuljettaja yritti estää heitä nousemasta linja-autoon, mutta nuoret kävivät hänen kurkkuun kiinni ja löivät.

Kuljettaja kertoi poliisipartiolle, että noin 18-vuotiaista nuorista pari kolme kävi hänen kimppuunsa muiden hääriessä lähinnä taustalla. Nuoret olivat myös heittäneet linja-autoa ilmeisesti pulloilla, koska tuulilasi oli vaurioitunut.

Yhdellä kuljettajaan kiinni käyneistä oli todistajan mukaan yllä huppari ja musta lippalakki. Myös muilla oli päällä hupparit. Poliisi ei tavoittanut paenneita nuoria usean poliisipartion etsinnöistä huolimatta. Yleisön havaintoja tapahtumasta kaivataan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa