Nuoret pahoinpitelivät mopoilijaa estäneen koiranulkoiluttajan

Porissa Väinölän koulun kohdalla, perjantaina noin kello 22.15 aikaan koiraa ulkoiluttamassa ollut mieshenkilö yritti pysäyttää pyörätiellä mopolla ajanutta nuorta miestä. Kyseisellä pyörätiellä on mopoilu kielletty.

Hetkeä myöhemmin mopoilija palasi kaverinsa kanssa ja he pahoinpitelivät koiranulkoiluttajan. Hän sai pahoinpitelyn seurauksena muun muassa vakavan silmävamman ja hän on ollut sairaalahoidossa.

Poliisi on ottanut kiinni tapahtumiin liittyen kaksi porilaista nuorukaista, joista toinen on 15-vuotias ja toinen 16-vuotias. Kiinniotetut ovat kuulustelussa tunnustaneet olleensa tapahtumapaikalla. Asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Esitutkinta jatkuu.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa