Nuorisojoukko häiriköi pihoilla, lapset eivät uskalla liikkua ulkona

Pieksämäen Yläristin alueella on viikonloppuna liikkunut n. 10-15 henkilön nuorisoporukka, iältään 12 -16 -vuotiaita. Samaan aikaan alueella on ilmennyt omituista ilkivaltaa ja kotirauhan rikkomista, joista alueen asukkaat ovat erittäin huolissaan.

Porukan tyyliin kuuluu tulla asukkaiden yksityispihoihin ja terasseille sekä koputella talojen ikkunoihin. Porukka on ollut liikkeellä muun muassa perjantaina 22.00 – 24.00. Samaa ilkivaltaista käyttäytymistä oli ollut jo viime syksynä.

Asukkaiden mukaan häiriökäyttäytyminen vaikuttaa mm. alueella asuviin lapsiin siten, että he eivät uskalla liikkua ulkona tai mennä kouluun. Asukkaat ja poliisi toivoo, että porukka jättää yksityispihat rauhaan ja kunnioittaa ihmisten kotirauhaa.

Nuorisojoukko häiriköi pihoilla, lapset eivät uskalla liikkua ulkona

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun