Poikaan törmännyt autoilija antoi laastarin ja jatkoi matkaa

Helsingin Munkkivuoressa eilen kello 09:40 kymmenvuotias poika oli ylittämässä suojatietä Naantalintiellä, ostoskeskuksen ja kirkon välillä, kun viininpunaisen ison auton vasen kylki oli osunut poikaan.

Kuljettaja pysähtyi ja antoi pojalle laastarin, mutta poistui paikalta yhteystietoja jättämättä. Kuljettaja oli nuori, vaalea ja hänellä oli yllään vaaleanpunainen villapaita. Törmäyksen seurauksena poika sai haavan leukaan ja polven alapuolelle mustelman.

Poliisi pyytää sekä viininpunaisen autonkuljettajan ilmoittautuvan, samoin asiassa kaivataan silminnäkijöitä. Havainnoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 071 877 4020.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa