Poliisi etsii kolmea miestä ja BMW:tä, saattavat liittyä Karoliinan katoamiseen

Poliisi pyytää Karoliina Kestin katoamiseen liittyen havaintoja tummasta BMW autosta, joka silminnäkijän mukaan oli pysähtyneenä Nokiantiellä Mustanvuoren laskettelurinnettä vastapäätä bussipysäkillä katoamisyönä 31.7 n. klo 02.45-02.50.

Auto saattoi olla mallia 316 tai 318 ja siinä istui kuljettaja. Auton edessä oli pysähtyneenä skootteri, jossa istui tyttö. Tytön vieressä seisoi kaksi nuorehkoa miestä, joista toisella oli päällä vaalea huppari, toisella vaalea gollegepusero. Hupparia pitävällä miehellä oli vaaleat hiukset, gollegepaitaisella tummemmat.

Poliisi pyytää havaintoja nyt erityisesti tästä BMW -merkkisestä autosta ja kolmesta miehestä sen läheltä. Samaa silminnäkijää vastaan on kohta havainnon jälkeen tullut Tampereen kaupungin suunnasta henkilöautomallinen taksi.

Taksinkuljettajalla saattaa olla havaintoja BMW:stä, sen lähellä olevista miehistä ja skootterilla liikkuneesta tytöstä ja siksi häntä pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Edelleen myös muut havainnot katoamiseen liittyen kiinnostavat poliisia. Havainnot voi soittaa poliisille numeroon 050-3998024 tai 07187 45802 tai sähköposti pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa