Rattijuoppo jäi kiinni, kun ei uskaltanut ohittaa poliisiautoa

Eilen klo 22:55 Tuusulassa Lahden moottoritiellä poliisipartio ajoi reilusti alle sallittua nopeutta. Yksi auto jättäytyi partioauton taakse, vaikka kaikki muut tielläliikkujat ohittivat partioauton sallittua nopeusrajoitusta käyttäen.

Poliisi epäili kuljettajan ajokuntoa ja henkilöauto pysäytettiin. Kuljettajaksi osoittautui vuonna -77 syntynyt vantaalaismies, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,3 promillea.

Matkustajana autossa istuneen miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa