Siirry sisältöön

Rekasta puita tippui tielle, autoja vaurioitui

Joroisissa valtatie 5:llä eilen klo 16.40 ajoneuvoyhdistelmästä tippui puutavaraa tielle. Ainakin yksi henkilöauto osui puihin ja siitä vaurioitui eturengas ja vanne, mutta henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Kouvolasta Pohjois-Savoon matkalla ollut rekka saatiin pysäytettyä Kuopiossa. Kuorma oli lastattu Kouvolassa ja niput oli sidottu kukin yhdellä kuormaliinalla. Sidonta ei ollut riittävä ja tukkeja pääsi tippumaan pitkin matkaa.

Kuopion lähellä tippuneet pöllit aiheuttivat vaurioita ainakin yhdelle henkilöautolle. Poliisi määräsi kuljettajan ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä liikennerikkomuksena.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.