Sadat päihtyneet estivät palomiesten pääsyn tulipalopaikalle - Pietar.in
Siirry sisältöön

Sadat päihtyneet estivät palomiesten pääsyn tulipalopaikalle

Helsingin Kontulassa eilen järjestetyn Kontufest 2011 tapahtuman lopussa ilmeni järjestyshäiriöitä, joihin poliisi joutui puuttumaan. Tilaisuudessa oli kielletty päihdyttävien aineiden hallussapito, mutta eihän sitä tietenkään noudatettu.

Yleisön poistuessa festivaalialueelta Porttitien varressa oleva risu- ja puukasa syttyi tuleen. Sadat päihtyneet ihmiset hurrasivat tulipalolle ja pyrkivät palopaikalle. Samalla he estivät pelastusviranomaisten pääsyn tulipalopaikalle.

Sadat päihtyneet käyttäytyivät erittäin aggressiivisesti sekä poliisia että palomiehiä kohtaan. Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoituksia mm. vahingonteosta ja pahoinpitelyistä ja illan aikana otettiin kiinni useita aggressiivisesti käyttäytyneitä juopuneita.

Vastaa

a