Takki juuttui kiinni, auto suistui tieltä

Ylivieskan Sievintiellä aamulla henkilöauton kuljettajan takinhelma juuttui kiinni johonkin auton sisätilassa ajonaikana. Kuljettaja ryhtyi irroittamaan takkiaan, jolloin hän menetti autonsa hallinnan.

Auto törmäsi lopulta kulkusuunnassa vasemmalla olleeseen tienkaiteeseen. Kkuljettaja loukkaantui ulosajossa niin, että hänet kuljetettiin tarkistuksiin ambulanssilla Oysiin.

Henkilöautoon tuli ulosajossa rengas – ja peltivaurioita. Alkoholilla ei ollut osuutta ulosajoon. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa