Valepoliisit veivät iäkkäältä mieheltä rahaa

Sunnuntai-iltana tuntemattomat mieshenkilöt kaupittelivat tupakkaa lähijunassa vuonna -37 syntyneelle miehelle. Miehet lupasivat toimittaa tupakat miehen kotiin Tapulikaupunkiiin.

Seuraavana päivänä poliisiksi esittäytynyt soittaja varoitti miestä tupakkaa kaupittelevasta varasliigasta. Hän käski miehen nostaa pankkitililtään rahaa, jotka tuli toimittaa turvaan poliisille. Seuraavaksi kaksi miestä saapui noutamaan rahoja.

Tämän jälkeen tekijät soittivat asianomistajalle vielä kerran ja pyysivät häntä nostamaan lisää rahaa. Asianomistajan mentyä pankkiin uudelleen, soitti pankkivirkailija poliisin paikalle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa