Vankikarkuri otti ritolat, perässä ollut poliisi hyytyi

Tiistaina 16.8.2011 klo 15.30 poliisipartio pysäytti henkilöauton Itä-Helsingissä. Tarkastuksessa kävi ilmi, että auton kuljettajalla ei ole voimassaolevaa ajokorttia ja hänellä ei ole mitään henkilöllisyystodistusta mukanaan.

Etsintäkuulutuksia ja kuljettajan henkilöllisyyttä varmistettaessa, yksi autossa ollut mies lähti juosten karkuun. Vikkeläjalkainen karkuri heitti sandaalit jalastaan, jolloin perään juossut konstaapeli ei enää saanut äänihavaintoja karkurin pakenemissuunnasta.

Karkuria ei löytynyt etsinnöistä huolimatta. Tarkemmassa selvityksessä kävi ilmi, että kyseessä oli kolmekymppinen espoolainen, joka oli poistunut luvatta Suomenlinnan vankilasta. Karkuri on aiemmin tuomittu tavanomaisista rikoksista, eikä hän ole vaarallinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa