Veli puolusti siskoaan haulikon kanssa

Kokkolassa aikaisin sunnuntaiaamuna poikaystävä otti tyttöystävänsä vastoin hänen tahtoaan mukaansa metsäautotielle. Siskostaan huolissaan ollut veli sai tietää tapahtuneesta ja häntä etsittiin usean nuoren voimin.

Kun veli viimein löysi siskonsa, alkoi metsäautotiellä sekavahko tapahtuma. Tapahtuman yhteydessä nyrkit heiluivat sillä seurauksella, että poliisivankilaan yöksi otettiin 3 miestä.

Tapahtumapaikalla oli ollut jossain vaiheessa esillä myös mm. pesäpallomaila, rengasrauta ja haulikko. Poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa mm. vapaudenriistona, pahoinpitelyinä, ampuma-aserikoksena, laittomina uhkauksina.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa