Venäläiset valtaa Alkon

YLE Etelä-Karjalan mukaan Alko on saanut venäläisistä uuden asiakaskunnan. Tuttuun tapaan venäläiset matkailijat eivät etsi Alkostakaan edullisia alkoholituotteita, vaan he etsivät laatua.

Lappeenrantalaisen kauppakeskus Iso-Kristiinan Alkon myymäläpäällikkö Marjut Tuominen-Himasen mukaan venäläiset ostavat lähinnä konjakkia, shamppanjaa ja arvokkaita viinejä, jotka tulevat Italiasta ja Ranskasta.

– En tietenkään tiedä varmasti, mutta epäilen, että Venäjällä voi olla saatavuusongelmia, laatuongelmia ja alkuperäongelmia. Ehkä venäläisasiakkaat luottavat siihen, että Suomesta saadaan aitoa hyvää tuotetta. Ja siitä halutaan sitten myös maksaa, Tuominen-Himanen arvelee.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa