14-vuotias poika ampui autoa haulikolla Kuopiossa

Kuopion Saaristokaupungista tuli ilmoitus perjantaina noin klo 21.25, että joku uhkailee ampuma-aseella. Hetkeä myöhemmin tuli ilmoitus, että paikalla on ammuttu autoa haulikolla.

Poliisi otti paikalta kiinni 14-vuotiaan kuopiolaisen pojan, jolla oli ladattu haulikko hallussaan. Kiinniotetulla oli päällään metsästys-tyyppinen luotiliivi.

Tapahtuma herätti pelkoa yökahvilan asiakkaissa, mutta kenellekään ei aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtumaa tutkitaan tässä vaiheessa henkirikoksen yrityksenä. Poliisi toimii yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa