Bloggaajille avattu ilmainen kuvapankki, kuvilla voi ansaita rahaa - Pietar.in
Siirry sisältöön

Bloggaajille avattu ilmainen kuvapankki, kuvilla voi ansaita rahaa

Suomalainen Kiosked on avannut Kiosked Image Bank -palvelun, josta voi ladata maksutta internet-käyttöön sopivia kuvia. Kuvat ovat vapaasti julkaistavissa, joten kuvien käyttäjien ei tarvitse pelätä rikkovansa tekijänoikeuksia.

Kuvapankissa on jo miljoonia kuvia ja tuotteita, jotka on tarkoitettu blogaajien, valokuvaajien ja muiden verkon sisällöntuottajien käyttöön.

Kiosked tarjoaa kaikille laillisia kuvia, jotka ovat niin sanotusti valmiiksi kioskattuja. Eli kuluttaja voi klikata kuvassa olevia "älykkäitä kioskeja" ja ostaa niistä heti tuotteita ja palveluita.

Valmiiksi kioskatut kuvat tarjoavat blogaajille, valokuvaajille ja muille verkon sisällöntuottajille paitsi maksuttomia ja laillisia kuvia, myös yksinkertaisen mahdollisuuden ansaita rahaa niiden kautta tehdyistä ostoksista.

- Verkkosisältöön liitetyt ja Kiosked-ikoneilla merkityt älykkäät kioskit avaavat ruudulle lisätietoa sekä tarjoavat mahdollisuuden ostaa tuote heti, tallentaa se ostoslistaksi, etsiä lähin ostospaikka ja jakaa tietoa tutuille - kaikki kuluttajan ehdoilla, sanoo Kioskedin perustaja ja toimitusjohtaja Micke Paqvalén.

2 thoughts on “Bloggaajille avattu ilmainen kuvapankki, kuvilla voi ansaita rahaa

Vastaa

a