Briteille Facebook on tärkeämpi kuin vessaa

YLE kertoo Lontoon tiedemuseon tekemästä kyselytutkimuksesta, jossa 3 000 aikuiselta mitä ilman he eivät voi elää. Hulluinta on se, että useimmat briteistä olisivat mieluummin ilman vesivessaa kuin pääsyä Facebookiin.

Tärkeintä briteille on kyselyn mukaan auringonvalo ja seuraavaksi tulee internetyhteys. Vasta kolmanneksi tärkeintä on puhdas vesi. Facebook nousi sijalle viisi, kun vesivessa oli sijalla yhdeksän.

Kysely toteutettiin museon puhtaasta vedestä ja ruokakriisistä kertovan näyttelyn yhteydessä. Näyttelyjohtaja Sarah Richardson kuvasi tuloksia ”hulluiksi”.

– Sää on pakkomielle briteille, joten se ei ole yllättävää, että auringonpaiste äänestettiin tärkeimmäksi asiaksi, jota emme voi elää ilman. Mutta sanoa, että ei voi elää ilman materiaalisia asioita juomaveden sijasta, se on hullua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa