Chevrolet lahjoittaa SOS-Lapsikylille 100 autoa

Itä-Savon mukaan Chevrolet on lahjoittanut Punkaharjun SOS-lapsikylälle auton. Chevrolet Finlandin toimitusjohtaja Jonas Ahnve ojensi Chevrolet Cruzen avaimet kylänjohtajalle Jouni Kerppolalle tänään Helsingin Senaatintorilla.

Autoyhtiö lahjoittaa 100-vuotisjuhliensa kunniaksi SOS-Lapsikylille 100 Chevroletia, joista kuusi Suomeen. Tavoitteena on tukea lasten hyväksi tehtävää työtä tarjoamalla lapsista huolehtiville sekä tietenkin lapsille parempi mahdollisuus liikkumiseen.

Chevrolet on tehnyt jo vuosia yhteistyötä SOS-Lapsikylien kanssa, mutta mitään näin mittavaa tempausta ei ole aikaisemmin järjestetty.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa