Ex-ministeri kikkaili itselleen lisää rahaa

Iltalehden mukaan ex-ministeri Suvi Lindén kartuttaa vuosiansioitaan 4 250 eurolla muuttamalla luottamustoimesta maksetun vuosipalkkion toimenpidepalkkioiksi.

Lindén toimii Oulun seudun koulutuskuntayhtymän Osekk:in yhtymähallituksen puheenjohtajana. Maanantain kokouksessa hallitus päätti muuttaa Lindénille maksettavan vuosipalkkion erilaisiksi toimenpidepalkkioiksi, koska hän pyysi sitä itse.

Jos Lindén ei olisi kikkaillut, yhtymähallituksen 4 250 euron vuosipalkkio vähennettäisiin kansanedustajan sopeutumiseläkkeestä. Lindén saa sopeutumiseläkettä noin 5 000 euroa kuukaudessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa