”Hitler olisi tyytyväinen Euroopan nykyiseen tilanteeseen”

Iltalehden mukaan avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja kirjoittaa Alma Median pohjoisten maakuntalehtien kolumnissaan, että Adolf Hitler olisi tyytyväinen Euroopan nykyiseen tilanteeseen.

Tyytyväisyys johtuisi siitä, että Saksan asema on turvattu ja tämän päivän Saksalla ei ole uhkaajaa Euroopassa, ei idässä eikä lännessä.

– Niin ironista ja kauhistuttavaa kuin sen sanominen onkin, Hitler voisi olla sangen tyytyväinen tavoitteidensa toteutumiseen, tosin tyystin eri tavalla kuin hän oli suunnitellut. Toinen maailmansota ei ollut turha, mutta sen lopputulos ei ole ihan yksikäsitteinen, hän jatkaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa