HS: Perussuomalaiset onkin hyvin toimeentulevien puolue

Helsingin Sanomat kertoo, että Yhteiskuntapolitiikka-lehden laajan kyselytutkimuksen mukaan perussuomalaisista on tulossa koko kansan puolue.

Kysely osoittaa, että huomattava osa puolueen kannattajista tienaa vuodessa keskivertosuomalaista paremmin. Tutkimuksen mukaan perussuomalaiset on kaikkein suosituin puolue 35 000-50 000 euroa bruttona vuodessa tienaavien joukossa.

– Kaksi ryhmää eli työväestö ja pienyrittäjät ovat kannattajissamme selvästi ylitse muiden, vahvistaa puolueen puheenjohtaja Timo Soini.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa