Kaivonkansi oli nostettu pois, mies putosi useita metrejä

Porin keskustassa klo 07.00 jälkeen kävelyllä ollut mies putosi Antinkatu 13 kohdalla jalkakäytävällä useita metrejä syvään kaivoon. Kaivonkansi oli nostettu pois paikaltaan, eikä mies huomannut asiaa. Kaivon kansi oli muutaman metrin päässä kaivosta.

Alustavien tietojen mukaan mies selvisi putoamisesta naarmuilla ja mustelmilla. Mies pystyi itse kiipeämään pelastuslaitoksen henkilökunnan kaivoon asettamia tikkaita pitkin ylös. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus.

Asian selvittämiseksi poliisi pyytää henkilöitä, jotka tietävät kyseisen kaivon kannen pois ottamisesta jotakin, tai ovat mahdollisesti nähneet kannen poistamisen, ottamaan yhteyttä Satakunnan poliisilaitokselle numeroon 0718749260 tai 02-6237654.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa