Kansanedustaja lakkauttaisi aivopesevän Ylen

Etelä-Suomen Sanomat kertoo, että Persujen kansanedustaja James Hirvisaari leimaa Yleisradion täysin ylimitoitetuksi ja kohtuuttomasti rahaa kuluttavaksi muinaisjäänteeksi, jolla nykymuodossaan ei ole olemassaolon oikeutusta.

– Niin kauan kuin Ylen säännöissä lukee, että yhtiön tehtävä on edistää monikulttuurisuutta eli aivopestä Suomen kansalaisia, en haluaisi antaa yhtiölle minkäänlaista tukea valtion rahoista.

Hirvisaari väittää, että Ylen toimittajat yrittävät vaikuttaa äänestäjien mielipiteisiin ja äänestyskäyttäytymiseen. Hänen mukaan Yle voi rahoittaa toimintansa niiden kansalaisten vapaaehtoisella tuella, jotka haluavat moisesta roskasta jotain maksaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa