Karoliina Kesti löytyi hukkuneena, ei liity rikosta

Pirkanmaan hätäkeskukseen ilmoitettiin 7.9 klo 19.36 aikaan, että Likolammessa veden pinnalla on todennäköisesti kuollut henkilö. Paikalle mennyt pelastuslaitoksen yksikkö toi menehtyneen henkilön rantaan.

Tänään on varmistunut, että vainaja on 31.7 Tampereella kadonnut 15-vuotias Karoliina Kesti. Oikeuslääkärin mukaan vainajan kuolemansyy on yksiselitteisesti hukkuminen. Vainajassa ei löytynyt minkäänlaisia merkkejä ulkoisesta väkivallasta.

Tutkinnassa tulleiden seikkojen ja tutkintatoimenpiteiden perusteella ei ole tullut esille seikkoja, joiden perusteella olisi syytä epäillä jonkun ulkopuolisen aiheuttaneen Karoliinan joutumisen Likolampeen.

Poliisi haluaa jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia ihmisiä, jotka antoivat tutkinnan aikana poliisille vihjeitä. Lisäksi poliisi haluaa kiittää ison panoksen etsintöihin antanutta vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa