Koko Suomi kirjoittaa Pirunmeri-kirjaa

Jokaisella suomalaisella on nyt mahdollisuus olla hetken kirjailija. Tämän mahdollistaa risteilijälle sijoittuva Pirunmeri romaani, joka on WSOY:n Kaunokirjallisuus ja tamperelainen viestintä- ja markkinointitoimisto Roisto Oy:n ideoima konsepti.

– Haluamme yhdistää suomalaisia stadista Lappiin, vanhasta nuoreen ja tehdastyöläisestä taiteilijaan kirjoittamaan samaa kirjaa. Pirunmeri on ennen kaikkea osoitus suomalaisesta luovuudesta, Pirunmeren pääkirjailija Mikko Karppi summaa.

Osoitteessa www.pirunmeri.fi voi äänestää kirjan tulevia tapahtumia, ehdottaa juonenkäänteitä, naputella suoraan jatkoa kertomukseen tai vain piipahtaa lukemassa valmistuvaa tarinaa.

Pirunmeri-kirjaa kirjoitetaan 4.11.2011 saakka, valmis Pirunmeri-romaani julkaistaan joulukuussa 2011.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa