Kuluttajavirasto lennättää Bulgariaan jääneet suomalaiset kotiin

Kuluttajavirasto on järjestänyt Bulgariaan jääneille noin 150 suomalaisturistille paluukuljetuksen Suomeen. Air Finlandin kone lähtee tänään (12.9.) Bourgasin (BOJ) lentokentältä klo 23.30 paikallista aikaa.

Kuluttajavirasto on kieltänyt Alma Touria jatkamasta toistaiseksi toimintaansa, koska yritys ei ole pystynyt toimittamaan virastoon hyväksyttävää vakuutta. Kiellon tehosteeksi on asetettu 20 000 euron uhkasakko.

Käteisellä matkansa ostaneet Alma Tourin asiakkaat voivat hakea saataviaan Kuluttajaviraston hallussa olevasta vakuudesta. Luottokortilla matkansa maksaneet voivat puolestaan hakea rahojaan takaisin omalta luottokorttiyhtiöltään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa