Nuoret töhrivät poliisiauton tusseilla, poliisit oli töissä vieressä

Helsingin Pohjoisen poliisipiirin partio oli tehtävällä Taivaskallioilla, Käpylässä. Partio suoritti tehtäväänsä noin 30 metrin päässä autolta, kun sillä aikaa toistaiseksi tuntemattomat henkilöt töhrivät poliisiautoa ulkopuolelta tusseilla.

Poliisiautosta sotkettiin konepeltiä, molempia kylkiä ja takaovea. Todistaja kertoi, että toinen töhrijä oli nuori tyttö ja hänellä oli tummat kiharat hiukset. Toinen oli poika, jolla punainen paita ja punainen lippis. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa