Opettajat teki tutkintapyynnön poliisille häirikkövanhemmista

Kalevan mukaan neljä oululaista opettajaa on jättänyt tutkintapyynnön poliisille häiritsevästi käyttäytyneistä vanhemmista. Heidän mukaan saman perheen vanhemmat ovat vuodesta 2007 lähtien tehneet valituksia opettajista.

Opettajien hermot meni lopullisesti, kun vanhemmat väittivät, että opettajat ovat alkoholisteja ja laiminlyövät lapsia omissa kodeissaan. Valituksia on tehty aluehallintovirastoon, opetusvirastoon ja lastensuojeluviranomaisille.

– Kaikki valitukset on lopulta todettu aiheettomiksi. Koulussamme on loistavat opettajat ja loistavia lapsia. Tällainen toiminta vanhempien taholta on erittäin poikkeuksellista. On sääli, että samat vanhemmat työllistävät virkamiehiä kymmenillä työtunneilla, eikä hommaa saada poikki, nimettömänä pysyttelevä opettaja harmittelee.

Samat vanhemmat ovat olleet ongelmana myös kaupungin muissa kouluissa. Opettajan mukaan vanhemmat tuntevat lakipykälät ja tietävät, miten ilmoituksia tehdään. Opettajat ovat myös huolissaan perheen lapsista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa