Poliisi yllättyi, postikärryt olivat täynnä olutta

Poliisin koirapartio tapasi Helsinginkadun ja Sturenkadun risteyksestä aamulla 5.30 aikaan parivaljakon, joka työnteli postikärryjä. Parivaljakko ei muistuttanut kuvaa perinteisistä postinkantajista, otti partio heidät puhutteluun.

Samalla selvisi, että postikärryt olivat täynnä huurteisen kylmää olutta, siideriä ja kuohuviiniä. Koska miehet eivät osanneet kertoa luotettavasti mistä lähteestä juomat olivat kotoisin ja kenen postikärryillä he ajalivat, poliisipartio otti heidät kiinni.

Asiaa tutkitaan varkautena. Tätä kirjoitettaessa juomien ja postikärryjen alkuperäinen omistaja on vielä epäselvä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa