Poliisin piiritti taloa, mies ei ollutkaan kotona

Poliisin oli saanut tietoonsa, perjantai-iltana 23.9. kello 20 aikaan, että Ähtärin Myllymäellä asuvalla 52 vuotiaalla miehellä olisi mielenterveydellisä ongelmia ja hänellä on hallussaan useita luvallisia ampuma-aseita.

Poliisi otti yhteyden mieheen puhelimitse, mutta hän ei ollut yhteistyöhaluinen. Poliisi päätti tämän perusteella, että tilannetta ei voi jättää siihen, vaan aseet ja ampumatarvikkeet haetaan häneltä pois voimakeinoin.

Poliisi piiritti miehen asuintalon Keuruun varuskunnan Pasi ajoneuvojen kanssa. Poliisin mentyä rakennukseen sisään todettiin, ettei mies ollut siellä. Mies tavoitettiin toisaalta lauantaina, eikä hän tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa