Rakennusalan liike lupasi 10 000 e ratkaisuvihjeestä, selviääkö Karoliinan tapaus nyt?

Aamulehden mukaan yksityinen rakennusalan liike on luvannut 10 000 euron palkkion sille, joka antaa ratkaisevan vihjeen Karoliina Kestin tapauksessa. Tarkemmin tapauksesta voit lukea täältä.

– Firmassamme on useita äitejä ja isiä, joita nuoren katoaminen ja mahdollisesti rikoksen uhriksi joutuminen on koskettanut syvästi. Haluamme vauhdittaa silminnäkijöiden ja asioista jotain tietävien muistia ja havaintojen antamista tällä palkkiosummalla, summan lahjoittajafirman edustaja perustelee Aamulehdelle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa