Suomalaisvanhemmille uuden aikakauden vauvakirja Helistin.fi-palvelusta

Suomalainen vauvakirjapalvelu Intoloop Kids on aloittanut yhteistyön Helistin.fi-verkkomedian kanssa. Tämän myötä suomalaisille lapsiperheille tarjotaan ilmainen pääsy sosiaalisen median ominaisuuksia hyödyntävään vauvakirjaan.

Intoloop Kids -vauvakirja mahdollistaa lapsen päivittäisten tapahtumien ja kuvien tallentamisen helposti ja nopeasti. Vanhemmat voivat jakaa turvallisesti lapsensa kuulumiset sukulaisten ja ystävien kanssa Intoloop Kidsillä.

Intoloop Kids toimii salatulla yhteydellä ja oikeudet lapsen tietoihin säilyvät vanhemmilla, joten lapsen tiedot ovat turvassa. Huhtikuussa 2011 julkaistulla Intoloop Kidsillä on Suomessa jo tuhansia käyttäjiä.

– Pienten lasten vanhemmat haluavat jakaa lapsensa elämän hauskat hetket lähipiirinsä kanssa ja Intoloop Kidsin kanssa voimme tarjota siihen vihdoin helpon tavan, Helistin.fi-verkkomediaa julkaisevan Darwin Media Oy:n toimitusjohtaja Mika Nevalainen toteaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa