Suomi24 kirjoitukset tulivat maksamaan 6000 euroa

Ilta-Sanomat kertoo, että vaikuttavaltainen Varsinais-Suomalainen yrittäjä kirjoitti halveksivasti ja perättömästi kilpailijastaan Suomi24-keskustelupalstalle. Miehet olivat olleet aiemmin yhtiökumppaneita.

Kilpailijan mukaan hänet tunnistettiin tekstistä ja hänen bisneksensä kärsivät perättömistä väitteistä. Hän vaati 20000 euron korvauksia. Kilpailijaa ei mainittu nimeltä, mutta hänen asiakkaansa olivat tunnistaneet miehen.

Asiaa käsiteltiin perjantaina Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa. Yrittäjä määrättiin maksamaan 4000 euron korvaukset kunnianloukkauksesta. Maksettavaa 45-vuotiaalle miehelle tuli kaikkiaan noin 6000 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa