Suvi Lindénin palkkiokikkailu ei onnistunutkaan

YLE Oulun mukaan ex-kansanedustaja Suvi Lindénin luottamustoimesta saama palkkio menee uuteen käsittelyyn. Oulun seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen puheenjohtajana toimiva Lindén halusi muuttaa vuosipalkkion toimenpidepalkkioiksi.

Lindén yritti tällä muutoksella turvata täysimääräisen sopeutumiseläkkeen kansanedustajan työstä. Hallintojuristien mukaan Lindén oli myös jäävi toimiessaan puheenjohtajana kokouksessa, jossa oli kyse hänen omasta asiastaan.

Useimmat yhtymähallituksen jäsenet eivät myöskään tienneet, mistä kyseisessä viranhaltijapäätöksessä oli kyse. Esityslistassa todettiin ainoastaan, että viranhaltijapäätökset ovat katsottavissa tietyssä internet-osoitteessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa