Tamperelainen yritys etsii mummoa leipomaan pullaa

Tamperelainen Bitwise Oy etsii työ- ja elinkeinotoimiston sivuilla bittiperheeseen yritysmummoa tai -vaaria. Yrityksessä haaveillaan pullantuoksuisesta, vanhan kansan työmoraalilla varustetusta mummosta.

Työtehtäviin sisältyy toimiston siistimistä, kukkien kastelua, kaupassa käyntiä, vieraiden kahvittamista ja leipomista. Työ saattaa satunnaisesti sisältää myös lastenhoitoa. Tarkoitus ei ole rutistaa mummosta viimeisiä mehuja, vaan työajat ja määrät voidaan sopia.

Yritys kertoo olevansa kyllästynyt hektiseen nykymaailman menoon, jossa kukat kuivuvat, pölypallot kiitävät
käytävillä, pullat myydään muovipusseissa ja palaverisämpylöiden välissä on aina samat täytteet.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa