Tuomas Holopaisen ex-numero kiertoon, 8-vuotias sai erikoisia tekstiviestejä

Iltalehti kertoo 8-vuotiaasta lahtelaistytöstä, jonka Soneran puhelinliittymään alkoi tulla outoja tekstiviestejä noin vuosi sitten. Perhe sai eräästä viestistä kunnon naurut, kun siinä onniteltiin parran lähdöstä.

Tytön äiti vastasi kaikkiin väärään numeroon tulleisiin viesteihin, että ne on tulleet väärälle henkilölle. Numeron aiempi haltija selvisi, kun puhelimessa kysyttiin Tuomasta. Kyseessä oli siis Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopainen.

Väärät yhteydenotot vähenivät jo, mutta Nightwishin uuden albumin julkaisun lähestyessä yhteydenotot saattavat lisääntyä. Äidin mukaan operaattorin pitäisi laittaa julkisuuden henkilön puhelinnumero sivuun ainakin vuodeksi, ettei vastaavia pääsisi tapahtumaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa