Tytön ruumis löytyi lammesta, todennäköisesti Karoliina Kesti

Pirkanmaan hätäkeskukseen ilmoitettiin 7.9.2011 klo 19:36 aikaan, että Tampereella Likolammessa on vedessä todennäköisesti kuollut henkilö. Paikalle mennyt pelastuslaitoksen yksikkö toi menehtyneen henkilön rantaan.

Kyseessä oli nuori tyttö. Tuntomerkkien ja vaatetuksen perusteella on todennäköistä, että kyseinen henkilö on Tampereella 31.7.2011 kadonnut Karoliina Kesti. Varmuus asiasta saadaan oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa.

Vainajan ulkoisessa tarkastuksessa ei havaittu merkkejä väkivallasta. Lopullinen kuolinsyy varmistuu oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran kun henkilöllisyys on saatu varmistettua ja vainajalle on tehty oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa