URHOtv:n 2 euron Lätkäviikonloppu petti katsojat

URHOtv järjesti Lätkäviikonlopun 30.9.–2.10.2011, jolloin SM-liigaottelun voi katsoa suorana lähetyksenä URHO Play WebTV:stä 2 euron hintaan. Lätkäviikonlopun tarkoitus oli tuoda jääkiekko nimellisellä kustannuksella koko kansan ulottuville.

No ostinpa tietenkin Blues – SaiPa ottelun, kun halvalla sain. Lopputulos ei ollut kuitenkaan kovin hyvä. Rahat meni ja URHO Play ei suostunutkaan toimimaan.

Ettei vaan olisi päätetty testata, että miten paljon järjestelmä oikein kestää. Nyt tekisi mieli jopa kirota…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa