Uskomalla tätä Facebook kiertoviestiä teet vain itsellesi hallaa

Facebookissa kiertää tilapäivitys, jossa pyydetään poistamaan Tilattu/Subscribe -valikosta rasti kohdasta ”Kommentit ja tykkäykset”. Näin muka estetään tykkäyksien ja kommenttien päätyminen julkiseksi.

Oikeasti tuolla saat aikaan, että kyseisen kaverin kommentit ja tykkäykset eivät enää näy itsellesi. Tilausvalikon kautta määritellään mitä tietoja näet kyseisestä kaveristasi.

Saat ilmaisen Magnum-jäätelön, kun kokeilet Ostohyvitystä 15.8. mennessä.

Viestien näkyvyyttä ulkopuolisille ei siis määritellä tuon kautta. Yksityisyysasetukset määrittävät oikeasti, että mitä näkee kukakin.

Tilapäivityksen näkyvyyden saat tietää viemällä hiiren kursorin sen alta löytyvän harmaan ihmishahmokuvakkeen päälle. Älä siis usko kaikkia Facebookissa leviäviä huhuja.

Versio 2:

FB-ystävät! Pyydän 30 sekuntia sinulta tähän:
Laita kursori nimeni päälle. Tällöin avautuu ruutu, jossa näkyy nimeni, profiilikuvani, ”kaverit” ja ”tilattu”. Klikkaa ”tilattu” ja valitse listasta pois ”kommentit ja tykkäykset”. Kiitos!
Sitten voit lisätä tämän omalle seinällesi ja autamme yhdessä asiaa! FB on nimittäin muuttunut. ”Kaikki kommentit” joita ”tykätään” tullaan nyt sallimaan julkiseksi informaatioksi Googlessa. Mainosfirmoilla on nyt täydet vapaudet niihin. Ne kävelevät suoraan ”sinun sivuillesi”.
EN HALUA että kommenttejani ystävieni profiileissa näkyy avoimena koko menussa sivujen oikeassa laidassa! Kiitos etukäteen!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa