Vuokratyöntekijä loukkaantui työtapaturmassa, potkut tuli

Savon Sanomat kertoo, että henkilöstövuokrausyhtiön palkkalistoilla ollut kuopiolainen 21-vuotias rakennusmies loukkaantui jäädessään puristuksiin kaatuvien kattoristikoiden ja elementtien alle. Seuraavana päivänä sairauslomalla ollut mies sai potkut.

Tapaus sattui elokuussa 2009 ja mies sai itse tiedon potkuistaan vasta parin viikon kuluttua. Työnantajan mukaan irtisanomisen syy oli määräaikainen työsopimus. Esitutkinnassa mies kertoi myös palkanmaksuongelmista.

Syyttäjä vaati keskiviikkona henkilöstövuokrausyhtiön 29-vuotiaalle aluepäällikölle sakkorangaistusta työsyrjinnästä. Pohjois-Savon käräjäoikeus antaa tuomion kansliapäätöksenä myöhemmin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa